Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2020 8:33
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

Thor 4 bude podle režiséra naprosto šílený komiksový film. Obézní Thor se zřejmě nevrátí

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Taika Waititi prozradil několik podrobností ohledně filmu Thor: Love & Thunder.

Taika Waititi je nesmírně energický člověk. Scenárista a režisér filmů jako What We Do in the Shadows, Thor: Ragnarok či JoJo Rabbit uspořádal na svém Instagramu live sledování Thor: Ragnarok, ale dělal během něj všechno kromě sledování filmu. Diváci se tak dozvěděli množství zajímavostí z jeho života a slyšeli pár hostů, jako například Marka Ruffala (Hulk) či Tessu Thompson (Valkyrie).


Ta se přiznala, že zatím nečetla poslední nástřel scénáři, na což jí Waititi odpověděl docela zajímavě. Podle něj vypadá ten scénář tak, jako kdyby se zeptali skupinky 10letých dětí, co všechno chtějí ve filmu vidět a scénáristé na všechno přikývli. Ragnarok působí ve srovnání s novým dílem jako film na jistotu. Thor: Love & Thunder má být podle něj naprosto šílený.

Doporučeno
Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? Jak se pandemie koronaviru podepsala na sexuálním průmyslu v Česku? 10. dubna 2020 12:35
Domů
Sdílet
Diskuse