Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
18. dubna 2020 v 17:58
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

V Česku zemřelo dalších 5 lidí s koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Byly zveřejněny aktuální údaje o nákaze v Česku.

Ministerstvo zdravotnictví před kárkou chvílí zveřejnilo aktuální údaje o koronaviru v České republice. Úřady aktuálně hlásí 5 198 nakažených, což je o 4 více, než tomu bylo dnes ráno. Do tohoto počtu však nejsou započítáni uzdravení pacienti a ti, kteří nemoci podlehli. Celkově bylo onemocnění Covid-19 prokázáno v 6 606 případech.

Během dnešního dne vzrostl počet vyléčených pacientů na 1 227 (dnes ráno jich bylo 1 183). Během dne se tak uzdravilo několik dalších desítek.

Doporučeno
Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna Když si představím, kolik lidí nade mnou masturbovalo, přijde mi to nechutné, říká bývalá drogově závislá cam girl Kristýna 16. dubna 2020 v 19:36

Na druhou stranu se však zvýšil i počet obětí. Ještě dnes ráno zemřelo v Česku 176 osob s koronavirem, v tuto chvíli už je však potvrzeno 181. Od rána tedy přibylo 5 dalších obětí.

Podle ranních statistik je v tuto chvíli u nás hospitalizováno 398 pacientů a provedeno celkem bylo přes 160 tisíc laboratorních testů. Zvýšení objemu testování přišlo zejména v posledních dnech, kdy se každý den provedlo více než 8 tisíc testů.

Doporučeno
10 nejlepších herních klasik, které ti zkrátí čas v karanténě 10 nejlepších herních klasik, které ti zkrátí čas v karanténě 17. dubna 2020 v 12:32
Domů
Sdílet
Diskuse