Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
25. dubna 2020 v 17:46
Čas čtení 0:30
Ondřej Jarůšek

V Česku zemřeli další 3 lidé s koronavirem

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Podívej se na aktuální statistiky o koronaviru v naší zemi.

V České republice od dnešního rána zemřeli další 3 lidé s koronavirem. Celkový počet obětí se tak během dne vyšplhal na současných 218. S onemocněním Covid-19 u nás momentálně zápasí přesně 4 662 lidí, celkově byla nákaza prokázána už ve 7 333 případech (tedy včetně již vyléčených pacientů a těch, kteří zemřeli). Informovalo o tom ministerstvo zdravotnictví na svých internetových stránkách.

Doporučeno
Nechal jsem se v Brně otestovat na koronavirus. Dvě hodiny v řadě na slunci, nuda, a výsledek, který není úplně pozitivní Nechal jsem se v Brně otestovat na koronavirus. Dvě hodiny v řadě na slunci, nuda, a výsledek, který není úplně pozitivní 24. dubna 2020 v 20:22

Pozitivní informací je však skutečnost, že opět vzrostl také počet vyléčených pacientů. Těch dnes přibylo 64, v současné době je tedy v České republice již 2 453 uzdravených lidí. Hospitalizováno je nyní 385 osob.

Od počátku vypuknutí pandemie bylo v Česku provedeno již více než 210 tisíc laboratorních testů, v rámci jednoho dne byla rekordní středa 22. dubna, kdy se provedlo 8 815 testů. Během víkendu však bude objem testů pravděpodobně nižší. O dalších aktuálních statistikách tě budeme neprodleně informovat.

Doporučeno
10 nejlepších filmů, které se odehrávají v jednom pokoji nebo domě 10 nejlepších filmů, které se odehrávají v jednom pokoji nebo domě 24. dubna 2020 v 10:22
Domů
Sdílet
Diskuse