Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
28. dubna 2020 8:48
Čas čtení 0:28
Ondřej Jarůšek

Včera v Česku přibyl nejmenší počet lidí s koronavirem od poloviny března

NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

Zdá se, že nákaza je na ústupu.

Ministerstvo zdravotnictví před krátkou chvílí zveřejnilo aktuální statistiky o šíření nového druhu koronaviru SARS-CoV-2 v České republice. Aktuálně je u nás 4 392 nakažených osob a celkově byla nákaza prokázána v 7 449 případech (tedy včetně těch, kteří se již uzdravili, a těch, kteří nemoci podlehli).

Pozitivní zprávou je, že za včerejší den přibylo jen 41 nových pacientů, což je neméně od poloviny března. Včera přitom bylo provedeno 7 667 laboratorních testů, což je více než dvakrát více, než tomu bylo v neděli. Celkově za celou dobu pandemie u nás bylo provedeno 226 255 testů

Doporučeno
Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel Nejnebezpečnější sídliště v Evropě bylo dějištěm krvavých válek mezi mafiánskými klany. Sen o dostupném bydlení nevyšel 27. dubna 2020 15:02

Z onemocnění Covid-19 se již podařilo vyléčit 2 834 pacientů a 223 lidí s koronavirem zemřelo. Dalších 359 pacientů je v současné době hospitalizováno. Další statistiky o aktuálním šíření nákazy přinese ministerstvo zdravotnictví dnes v podvečer.

Domů
Sdílet
Diskuse