Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2020 22:28
Čas čtení 0:42
Daniel Mikolášik

Fellaini chce pomoci svému bývalému klubu v době pandemie, půjčí mu 80 000 000 korun

SPORT
Uložit Uložené

Standard Liege by tak díky bývalému záložníkovi Evertonu a Manchesteru United mohl získat zpět profesionální licenci.

Pandemie nového koronaviru zrušila téměř všechny sportovní akce a ekonomicky oslabila i mnohé fotbalové kluby. Známý belgický fotbalista Marouane Fellaini se proto rozhodl v těžkých časech pandemie pomoci svému bývalému klubu Standard Liege. Má v plánu půjčit mu v přepočtu přes 80 milionů korun.

Doporučeno
Boj o 200 000 korun! Podívej se na nově odhalené bojovníky turnaje Oktagon Underground Boj o 200 000 korun! Podívej se na nově odhalené bojovníky turnaje Oktagon Underground 30. dubna 2020 19:15

Jak informuje portál Daily Nation, bývalý záložník Evertonu a Manchesteru United, který aktuálně hraje za čínský Šandong Luneng Taišan (Shandong Luneng Taishan FC), se rozhodl kráčet ve šlépějích svého spoluhráče z reprezentace Axela Witsela, který klubu belgické Pro League také finančně pomohl překonat obtíže způsobené koronakrizí.

Domů
Sdílet
Diskuse