Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2020 15:52
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Deadpool 3 je v nedohlednu. Marvel s ním údajně nemá žádné plány

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Nikdo netuší, jaká je situace s Deadpoolem.

V březnu 2019 koupilo studio Disney konkurenční studio Fox. Mutanti a X-Meni se tak mohli dostat do Marvel Cinematic Universe. Všechny postavy měl čekat restart a několikaletá pauza, ale Deadpool měl být výjimkou. Postava je tak spjata s hercem Ryanem Reynoldsem, že bylo nepřípustné, aby studia roli přeobsadila.

Navíc, díky šílenosti Deadpoola a tomu, že si postava uvědomuje svou komiksovou existenci, by bylo snadné vysvětlit, co se vlastně stalo a určitě o tom budou v jeho filmech i vtipkovat.

Doporučeno
Od těchto 10 skvělých seriálů na Netflixu se nepohneš od rána do večera Od těchto 10 skvělých seriálů na Netflixu se nepohneš od rána do večera 29. března 2020 16:48
 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Auditioned for the role of “Anthony Stark”. Didn’t come even remotely close, but the nice man with the taser escorted me to the ground.

Príspevok, ktorý zdieľa Ryan Reynolds (@vancityreynolds),

V prosinci 2019 nám Ryan Reynolds potvrdil, že se na Deadpoolovi 3 skutečně pracuje a tvůrci se setkávají s Marvelem. Podle všeho se však stále nedohodli na tom, jak by měl tento svět splynout se světem Marvelu a o čem by film měl být. Spolutvůrce postavy Deadpoola Rob Liefeld to prozradil v rozhovoru s Inverse. Zároveň z nějakého důvodu kritizoval rozvrh filmů Marvelu na příští roky.

Doporučeno
10 seriálů na Netflixu, které doporučují i nejpřísnější kritici 10 seriálů na Netflixu, které doporučují i nejpřísnější kritici 26. dubna 2020 15:40
Domů
Sdílet
Diskuse