Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. května 2020 16:24
Čas čtení 2:33
Viktor Kniš

Vyhrocený konflikt Timoteje a Hanky se ze SuperStar přenesl na Instagram, hádají se, kdo lže

OSOBNOSTI
Uložit Uložené

V nedělním vysílání napětí mezi Timotea a Hankou začalo poté, co Lucia Bikárová údajně Hanke řekla, že se na ni Tim stěžoval.

Česko Slovenská SuperStar se v posledních dílech mění v reality show. Kromě románků se už stihl strhnout i konflikt, jehož hlavní aktéři, Timotej a Hanka, nakonec postoupili do dalšího kola, i když jejich duet ani náhodou nedopadl podle představ. Porotci konstatovali, že jejich pěvecký výkon ovlivnil osobní spor, který se nyní přesunul na Instagram. 

Jen připomínáme, že aktuálně vysílané díly SuperStar Markýza predtáčela, nejde tedy o bezprostřední reakce hlavních aktérů, k situaci se totiž vyjadřují až s odstupem času. Není vyloučeno, že jde o marketingovou akci a uměle vytvořený spor, je však již na samotných divácích, aby aktuální dění na sociálních sítích vyhodnotili.

V nedělním vysílání napětí mezi Timotea a Hankou začalo poté, co Lucia Bikárová údajně Hance řekla, že si na ni Tim stěžoval. Prý mu vadilo, že do duetu nedostal hezčí zpěvačku. To spustilo několik emotivních reakcí, které jsme viděli i v televizi.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Timotej Májsky (@timulko),

Lucii prý vyhrožují fanoušci Timoteje

Lucie jako údajná iniciátorka sporu přidala na svůj Instagram video, kde se slzami v očích říká, že jí chodí výhružné zprávy. Jejich obsah ale nespecifikovala a také neřekla, kdo jí vyhrožuje:„Hodně z vás vidělo story Timka, kde mě označil za neznámou osobu. Já chápu, že se chce očistit a chce z toho samozřejmě vyjít jako dobrý. Já jsem Haničce neřekla nic špatného, chtěla jsem jí jen pomoci. Chodí mi teď hodně ošklivých zpráv, což mě velmi mrzí, protože nikdo neví, jak to bylo, jak jsem to Haničce řekla. Udělala jsem asi velkou chybu, neměla jsem se do toho sr*t a cokoli říkat, jen mě to mrzelo, že Timko vypustil něco takového z úst, ani nebudu říkat co. Každý by měl stát za tím, co řekl a neházet to na druhé. Nyní budu asi za špatnou já. Nechci vypadat, že se z toho chci vykroutit, jen to chci uvést na pravou míru. Za produkcí jsem určitě nešla, nejsem taková pipka, abych to dělala, to bych si ani nedovolila. Slyšelo to více lidí, nejen já, takže doufám, že se k tomu vyjádří. Tak jako udělal chybu Timko, tak jsem ji udělala i já. Já si za tím však stojím. Pro výhru si nejdu, já jsem ráda, že jsem se dostala takto daleko a že jsem potkala skvělé lidi. Nejsem ten typ člověka, který podráží nohy, jsem velmi srdečný a bolí mě, když se s někým hádám. Velmi mě to bolelo a bylo to celé velmi vyhrocené. Je to vaše věc, komu uvěříte, “ řekla Lucka a vyzvala fanoušky, aby si prohlédli i instagramové story Adély Krejdlové.

Doporučeno
Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů 10. května 2020 12:50

Timotej prý pomlouvá a vymlouvá se

Adéla tvrdí, že když Timotej očerňoval svou kolegyni v duetu Hanku, přítomno bylo více lidí, kteří to slyšeli. Dodává, že jí lidé píší výhružné SMS a komentáře o tom, že ji zabijí.

„Nelíbí se mi toto pošpiňování na Instagramu a že člověk, který není hodný, je stále v soutěži, která si zakládá na dobrých lidech. Že pomlouvá své kamarádky a pak se ještě vymlouvá, že někomu něco řekl jinak. My jsme tam stáli, všichni jsme při tom byli. Víme, co se tam dělo 24 hodin vkuse. A chápu, že vám je Timotej sympatický, ale mrzí mě, že mnoho lidí si ho zastává, i když ho nezná. Nevíte, co je to za člověka a jak se chová, když tam nejsou kamery. Mrzí mě, že mi lidé píší výhružné komentáře a esemesky, že mě zabijí za to, že pomlouvám Timoteje. Lidi, proberte se a doufám, že v dalším díle se o něm dozvíte ještě něco víc,“ řekla Adéla.

Zda se někdy dozvíme pravdu, je otázkou, v každém případě se zdá, že se finalisté SuperStar pořádně rozjeli i na Instagramu. Právě tímto způsobem na sebe dokáží přilákat obrovskou pozornost po vzoru domácích raperů. V konečném důsledku však budou rozhodovat jejich výkony v živých přenosech. To, jak budou probíhat finálová kola, ale zatím známo není.

 
 
 
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bikárová (@lesley_bikarova),

Domů
Sdílet
Diskuse