Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. května 2020 9:16
Čas čtení 0:35
Viktor Kniš

Separ zve premiéra na svůj koncert: I když je doma dobře, chci jít ven na panáky, vzkazuje raper

HUDBA
Uložit Uložené

Separ se zapojil do #Hot16Challenge a jako další interprety nominoval Rytmuse, Kaliho a Majka Spirita.

Separ přijal nominaci od Yzomandiase do rapové výzvy. Úkolem interpreta v rámci #Hot16challenge je nahrát 16 veršů do jakéhokoliv hudebního podkladu, je však důležité, aby tak učinil maximálně do 72 hodin od nominace. Výzva vznikla v Polsku, kde ji autoři iniciovali, aby pomohli v boji s pandemií.

Na Slovensku sice není konkrétní stránka, kde by mohli rapeři přispívat, Separ se tak rozhodl vybrat web, kde se dá pomoci jakémukoliv registrovanému útulku na Slovensku. Právě ty koronavirová krize ovlivnila do velké míry a člen DMS je zároveň známý tím, že spoustu svých dobročinných aktivit směřuje právě na pomoc zvířatům.

Separ věnoval svých 16 bars tematicky právě tomu, že pandemie ovlivnila i koncertní život. Premiérovi Igoru Matovičovi vzkazuje, aby uvolnil opatření a zve ho do klubu, aby se přišel podívat na jeho koncert. V závěru Separ nominoval Kaliho, Majka Spirita a Rytmuse, kteří by měli stihnout vydat své sloky do pátečního večera.

Doporučeno
Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů Jak vypadá 10 nejzajímavějších tváří letošní SuperStar? Někteří mají na Instagramu už statisíce followerů 10. května 2020 12:50
Domů
Sdílet
Diskuse