Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. června 2020 18:46
Čas čtení 0:30
Viktor Kniš

Bude mít nový iPhone slot na SIM kartu jinde než dosud? Naznačují to nová zjištění

TECH 5G IPHONE
Uložit Uložené

Nejnovější záběry ukazují, jak by mohl vypadat model iPhone 12 a dočkali jsme se i vysvětlení, proč by měli přesunout slot pro SIM kartu.

Japonský technologický blog Macotakara zveřejnil fotografie maket nových modelů iPhonu 12 ve třech různých velikostech. Modely vznikly na základě dat, která mají k dispozici dodavatelské řetězce společnosti Apple v Číně, odkud pocházejí i exkluzivní, ale ne oficiálně potvrzené informace.

Blog odhaluje, že vlajková loď Apple přijde s rozměry displeje 5,4", 6,1" a 6,7", přičemž nejvýkonnější budou Pro a Pro Max verze.

Doporučeno
Mladá dívka záhadně zmizela z rezortu v tropickém ráji. Místo dovolené na ní v džungli čekala smrt Mladá dívka záhadně zmizela z rezortu v tropickém ráji. Místo dovolené na ní v džungli čekala smrt 3. června 2020 10:43

Zajímavostí je i detail na jiné části makety. Zatímco dosud jsme byli zvyklí vkládat SIM kartu stále na stejné místo na pravé straně, nově by se mohl slot přesunout na levou stranu pod ovládání zvuku.

Konstrukční změny mohou souviset například se snahou umístit 5G modul, který může zabrat relativně mnoho místa. Makety ještě ukazují, že se dočkáme větších spodních reproduktorů a připojení pomocí Lightning kabelu. Samozřejmě, zatím jde jen o dohady. 

Bude mať nový iPhone priestor na SIM kartu inde ako doteraz? Naznačujú to nové zistenia
Zdroj: Macotakara
Domů
Sdílet
Diskuse