Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2020 15:53
Čas čtení 1:18
Vojtěch Vanda

RegioJet má zpoždění. Prodej jízdenek do Chorvatska se včera nespustil, nakupující jsou netrpěliví

NEWS CHORVATSKO
Uložit Uložené

Prodej letošního překvapení sezóny pro Čechy cestující k moři se zadrhl.

Na letošní jízdenkový hit pro mořechtivé výletníky si budeme muset ještě počkat. Česká dopravní společnost RegioJet včera nezvládla spustit prodej jízdenek nočních vlaků, které mají přímou linkou spojit Českou republiku a Chorvatsko. Všem čekajícím se dnes společnost omluvila na sociálních sítích. Přesto se lidé v komentářích bouří.

Doporučeno
RegioJetem do Chorvatska za 590 korun? Dopravce zveřejnil další informace o chystané lince k Jadranu RegioJetem do Chorvatska za 590 korun? Dopravce zveřejnil další informace o chystané lince k Jadranu 5. června 2020 13:47

Poprask vzbudila minulý týden oblíbená dopravní společnost RegioJet s oznámením, že spustí novou vlakovou linku z Prahy do Rijeky. Cena nejlevnějších lístků měla startovat na 560 korunách. Prodej se měl spustit 9. června, nakonec se tak však nestalo. RegioJet tuto skutečnost vysvětloval na Facebooku.

Domů
Sdílet
Diskuse