Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. června 2020 8:55
Čas čtení 0:46
Viktor Kniš

H16 je zpět. Nechtějí se už líbit všem, ignorace je pro ně největší požehnání

HUDBA
Uložit Uložené

H16 plánuje již brzy vydat společné album, ještě předtím se však fanoušci dočkají Speezyho sóla.

Majk Spirit vydává další sólový projekt, na kterém spolupracoval výhradně s producentem Grimasem. „Jde o první unikátní společný projekt s jeho dlouholetým DJem a producentem Grimasem po 20 letech jejich spolupráce. Celé album vzniklo v Majkově novém domovském studiu Enterprise a jak sám říká, Grimasovi se jako producentovi podařilo dostat z něj to nejlepší, co v sobě jako ARTIST měl,“ stojí na Speezyho stránce.

Dočkáme se hned několika hostů a vše nasvědčuje tomu, že se Majk Spirit bude snažit vybočit ze svých zajetých kolejí po hudební stránce. Mohli jsme se o tom přesvědčit už na první ukáže s názvem Kurt a výjimkou není ani ta druhá.

Doporučeno
Z prvních her pro PlayStation 5 ti spadne čelist! Sleduj trailery na revoluci v grafice: Horizon 2 či pokračování Spider-Mana Z prvních her pro PlayStation 5 ti spadne čelist! Sleduj trailery na revoluci v grafice: Horizon 2 či pokračování Spider-Mana 11. června 2020 23:52
Domů
Sdílet
Diskuse