Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. června 2020 11:32
Čas čtení 0:48
Viktor Kniš

Ego vydává druhé sólové album. Jak se bude jmenovat, kdo na něm hostuje a co o něm víme?

HUDBA
Uložit Uložené

I když nám to člen Kontrafaktu naznačoval už delší dobu, nyní oficiálně potvrdil, že skutečně vydává druhé sólo. Předobjednávky spouští dnes, oficiálně se dostane mezi fanoušky za pár týdnů.

Egovo nové album s názvem Egotron se k fanouškům dostane už za pár týdnů, už dnes si ho ale budeš moci předobjednat. Ego vydá také první videoklip, který se natáčel v Praze. Proč zvolil tento název? „Protože pracuju jako mašina,“ odpovídá v krátkosti. Člen Kontrafaktu v prosinci v našem rozhovoru řekl, že by dnes považoval za trochu kontroverzní, kdyby vydal projekt bez nadávek, dnes už víme, že se skutečně vydal touto cestou.

Doporučeno
Luisa: Můj největší sen je vyplatit všechny exekutory (Rozhovor) Luisa: Můj největší sen je vyplatit všechny exekutory (Rozhovor) 19. června 2020 8:57

Dočkali jsme se však mnohem více informací. Hostovat na něm kromě Rytmuse a Haha Crew bude například Ben Cristovao, ale i Gleb. Největším překvapením bude účast Moma, pravdou však zůstává, že se Ego nikdy netajil tím, že jeho posláním je scénu stmelovat, ne naopak. S Momem nikdy problém neměl, a tak nemáme důvod se divit.

Domů
Sdílet
Diskuse