Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. srpna 2020 19:07
Čas čtení 0:51
Adam Novosad

V sázce je 1 miliarda dolarů. Dr. Dre se rozvádí s manželkou, které se nezamlouvá předmanželská smlouva

NEWS
Uložit Uložené

Manželce slíbil, že bude platit výživné i všechny její životní výdaje.

Legenda rapu Dr. Dre se rozvádí se svou manželkou Nicole Young. Dvojice se provdala v roce 1996 poté, co Nicole podepsala předmanželskou smlouvu, aby si oba vyjasnili, co se bude dít v případě rozvodu, jenže Nicole teď namítá, že krátce po začátku manželství společně smlouvu roztrhali.

Doporučeno
Chceš vědět, co stojí za dlouhou kariérou na YouTube? Vyzpovídali jsme čtyři české veterány, kteří stále točí Chceš vědět, co stojí za dlouhou kariérou na YouTube? Vyzpovídali jsme čtyři české veterány, kteří stále točí 4. srpna 2020 9:53

V soudních dokumentech, o kterých informuje bulvární web TMZ, prý Nicole Young uvádí, že před podpisem smlouvy na ni Dr. Dre vyvíjel psychický nátlak, zahnal ji do kouta a najal pro ni právníky, pod jejichž dohledem nakonec smlouvu podepsala.

Nicole však tvrdí, že po dvou letech Dr. Dre vyjádřil lítost nad tím, jak se k ní choval a prý před jejím očima společně roztrhali několik kopií předmanželské smlouvy, čímž se podle ní oba shodli, že už neplatí. Její stále současný manžel to však vidí jinak a trhání či lítost popírá.

Zavázal se, že po rozvodu bude platit výživné a dokonce zaplatí i veškeré výdaje, které bude mít Nicole Young na život, ale manželce se taková dohoda nezamlouvá. Majetek legendy dosahuje přibližně 1 miliardy dolarů, z čehož by zřejmě ráda obdržela větší část, protože podle ní Dr. Dre získal drtivou většinu majetku během trvání manželství.

Domů
Sdílet
Diskuse