Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. srpna 2020 22:40
Čas čtení 1:08
Dominik Vetrák

Cyberpunk 2077 představuje futuristické zbraně a odhaluje 3 typy postavy, se kterými budeš moci začít svou hru

TECH
Uložit Uložené

Podívej se na nejnovější záběry ze Cyberpunku 2077.

O tom, že bude Cyberpunk 2077 střílečka z první osoby, víme již více než dva roky. Mnozí se s tím nesmířili do dnešního dne, ale i tito hráči musí uznat, že hra vypadá stále lépe a lépe. Jinak tomu nebylo ani během dnešního eventu Cyberpunk 2077 Night City WIRE Episode 2.

Doporučeno
Cyberpunk 2077 s Keanu Reevesem odhaluje nové záběry ze hry. Připrav se na šílenou akci s krásnou grafikou Cyberpunk 2077 s Keanu Reevesem odhaluje nové záběry ze hry. Připrav se na šílenou akci s krásnou grafikou 25. června 2020 18:51

V druhé části série, která hru představuje blíže, nám tvůrci ze studia CD Projekt Red ukázali zbraně, na které se ve hře můžeme těšit. Kromě toho jsme se dočkali i představení všech tří tříd, v nichž budeme moci svou hru začít. Máme tu Nomada, který žije v Badlands, tedy v okolí Night City. Jde o kruté a nehostinné prostředí, ze kterého chce hlavní postava V uniknout a dostat se do města.

Ve druhé možnosti se z V může stát Street Kid, tedy dlouhodobý obyvatel Night City, který zná město, jeho gangy a vyzná se v obchodech. Do třetice může V začít jako korporátní zaměstnanec s množstvím výhod ve městě. Je jen na tobě, jakou cestu si zvolíš. Pamatuj však, že tvá rozhodnutí ovlivní i hratelnost a různé možnosti odpovědí v dialozích.

Velkým plusem budou rozhodně i zbraně. Ve hře jich bude hned několik typů. Je jen na tobě, zda preferuješ klasické brokovnice, pušky, automatické zbraně či hi-tech gadgety. Chceš střílet za roh, vysílat elektromagnetické signály, prorážet náboji hrubý beton nebo rozsekat nepřátele na kusy? V Cyberpunku 2077 budeš mít na výběr a je jisté, že tvůrci si ještě nechají nějaká překvapení v rukávu.

Celou epizodu i soundtrack si můžeš prohlédnout zde. Hra vychází už 17. listopadu pro PC, Xbox One a PS4. Na konzolích Xbox Series X a PS5 bude dostupná od prvního dne jejich vydání a v roce 2021 dostanou next-gen konzole i patch zdarma. Ten hru ještě graficky posune.

Domů
Sdílet
Diskuse