Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
21. srpna 2020 22:15
Čas čtení 1:00
Dominik Vetrák

Olivia Wilde z Dr. House natočí ženskou verzi Spider-Mana. Uvidíme i záporáka Kraven, který se pokusí ulovit Petera Parkera

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

2 komiksové filmy pro Sony natočí talentovaní režiséři.

Deadline odhalil, že Olivia Wilde se po dokončení svého dalšího filmu Don’t Worry Darling vrhne na marvelovku. Nepůjde však snímek od Marvel Studios (Spider-Man), ale o film pro Sony (Venom). Není známo, o jakou postavu/postavy půjde, ale má jít o ženskou hrdinku/hrdinky.

Očekává se, že to bude Spider-Gwen, Silk, Madame Web či Spider-Woman. Wilde napíše i scénář, a to ve spolupráci s Katie Silberman, se kterou napsala i scénář pro Don’t Worry Darling a Booksmart.

Zleva: Silk, Spider-Woman a Spider-Gwen

Olivia Wilde natočí ženskú verziu Spider-Mana a uvidíme aj sólovku pre záporáka Kravena, ktorý sa pokúsi uloviť Petera Parkera
Zdroj: Marvel Comics

To však není všechno. Vznikne také film o postavě Kraven the Hunter. O režii se postará J. C. Chandor (Tripple Frontier). Naposledy jsme o projektu slyšeli před 2 lety, kdy byl na napsání scénáře najatý Richard Wenk, známý například akčňákem The Equalizer či westernem The Magnificent Seven. V současnosti nevíme, zda si Sony vybralo někoho jiného, nebo se půjde podle jeho scénáře.

Kraven, vlastním jménem Sergei Kravinoff, se poprvé objevil v komiksu se Spider-Manem v roce 1964. Kraven je skvělým lovcem a dokáže lovit divoké šelmy jak pomocí zbraní, tak i holýma rukama. A k tomuto účelu používá sérum na zvýšení své síly. Je posedlý Spider-Manem a touží ho ulovit.

Po Venomovi dostatne svoj film ďalší Spider-Manov záporák. Scenár pre Kraven the Hunter napíše autor akčňáku The Equalizer
Po Venomovi dostatne svoj film ďalší Spider-Manov záporák. Scenár pre Kraven the Hunter napíše autor akčňáku The Equalizer Zdroj: Marvel Comics

Sony chystá svůj vlastní komiksový vesmír, ve kterém se nejblíže představí Morbius v podání Jareda Leta a dočkáme se i Venoma 2. Oba snímky vtrhnou do kin v roce 2021.

V nějakém bodě se v těchto filmech zřejmě objeví i Spider-Man od Toma Hollanda, ale nic o dohodě mezi Sony a Marvelem nevíme. Kraven the Hunter a ženský spin-off ze světa Spider-Mana uvidíme nejdříve v roce 2022.

Domů
Sdílet
Diskuse