Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 13:26
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Chadwick Boseman ještě týden před smrtí věřil, že rakovinu porazí a znovu si zahraje Black Panthera. Marvel o jeho nemoci nevěděl.

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Na internet se dostaly nové informace o smrti hollywoodského herce.

Od nečekané a zdrcující smrti talentovaného Chadwicka Bosemana uběhlo už několik dní, ale stále se z toho spousta fanoušků nedokáže vzpamatovat. Stejně jsou na tom i jeho herečtí kolegové a spolupracovníci z Marvelu a jiných studií, kteří tomu dodnes nemohou uvěřit.

The Hollywood Reporter přichází s novými informacemi o jeho smrti a posledních dnech herce. Podle jejich zdrojů vědělo o Chadwickově nemoci jen několik lidí mimo rodinu. Šlo o producentského partnera Logana Colese, agenta Michaela Greena, trenéra Addisona Hendersona a režiséra snímku 42 Briana Helgelanda.

Doporučeno
Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) Češka Xholakys z OnlyFans: Fanoušek chtěl ode mě koupit fotku použitého tamponu. Prodala jsem mu ji za 2,5 tisíc korun (Rozhovor) 30. srpna 2020 10:30

Nikdo z Marvelu o jeho zdravotním stavu nevěděl. Chadwick ještě týden před smrtí věřil, že rakovinu porazí a dokonce doufal, že stihne nabrat svalovou hmotu, aby stihl natáčení Black Panthera 2 naplánované na březen 2021. Co se nyní stane s filmem, neví nikdo, ale situaci se pokusíme vysvětlit v dalším článku.

Člověk by si pomyslel, že takto důležití herci budou mít pravidelné zdravotní prohlídky. Opak je však pravdou a Marvel o Chadwickově rakovině netušil, ačkoli jí trpěl více než 4 roky.

Domů
Sdílet
Diskuse