Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2020 22:16
Čas čtení 0:50
Dominik Vetrák

Chadwick Boseman se v rozhovoru o zesnulých dětech trpících rakovinou rozplakal. Herec v té době už o své nemoci věděl

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Chadwick Boseman byl během natáčení filmu Black Panther v kontaktu s 2 smrtelně nemocnými chlapci trpícími rakovinou.

Na internetu získalo velké množství pozornosti 2 roky staré video, ve kterém herce a tvůrce Black Panthera od Marvelu zpovídali v SiriusXM. V rozhovoru dojde i na hlavní hvězdu filmu Chadwicka Bosemana. Ten mimo jiné hovořil i o dvou chlapcích, kteří bojovali se smrtelným stádiem rakoviny.

Doporučeno
Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš Filmy o Batmanovi byly vždy nezapomenutelné. Těchto 10 zajímavostí o nich ale (možná) ani netušíš 29. srpna 2020 17:09

Vzpomíná, jak mu během natáčení filmu dodávali energii a jak hodně pro něj znamená, že se chlapci na film nesmírně těší. Jak oni, tak i jejich rodiče mu tvrdili, že dělají vše pro to, aby vydrželi do premiéry filmu. Chadwick následně hovořil i o momentě, kdy se dozvěděl, že chlapci zemřeli. Dále však pokračovat nemohl, protože ho přemohly emoce.

Herec už v té době dávno věděl, že sám trpí rakovinou tlustého střeva. Podstupoval chemoterapii, ale svůj boj před pár dny prohrál po 4 letech trápení. Vidět tento rozhovor ve světle událostí z posledních dnů na něj vrhá zcela nové světlo. Doporučujeme prohlédnout si ho celý ve videu níže.

Na video dnes zareagoval i otec jednoho z dětí, o kterých Chadwick mluví.
Ukázal video z roku 2017, kdy Chadwick osobně nahrál pozdrav pro malého Taylora.

Domů
Sdílet
Diskuse