Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. září 2020 12:37
Čas čtení 1:04
Ondřej Jarůšek

Šéf UFC zaměstnal ženu, která vlastním tělem zabránila krádeži v obchodě. Záběry ze zákroku proti zloději obletěly svět

SPORT UFC
Uložit Uložené

Zaměstnankyně řetězce Best Buy se proslavila svým zákrokem proti zloději. Obchod ji vyhodil, novou práci jí však dal Dana White.

Začátkem letošního roku obletělo svět video, na němž je vidět, jak zaměstnankyně obchodu Best Buy na Havaji zabránila vlastním tělem krádeži. Zloděj s krabicí v náruči chtěl uprchnout bez zaplacení, 24letá žena jménem Summer Tapasa-Sataraka se mu však těsně u východu postavila do cesty a pachatele zastavila.

Místo pochvaly od zaměstnavatele však za svůj zákrok dostala vyhazov. Záběry z incidentu tehdy na svém instagramovém profilu sdílel i Dana White, šéf největší MMA organizace světa UFC, který napsal, že si přeje, aby Summer pracovala pro něj. Svůj slib nakonec dodržel, ženě nabídl místo a ta jej před nedávnem přijala.

Doporučeno
Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera Takto Mike Tyson likvidoval své soupeře: Podívej se na 10 brutálních knockoutů legendárního boxera 1. září 2020 16:46

Dana White o radostné zprávě před pár hodinami informoval na svém Instagramu. „Nakopala zadek zloději, který chtěl ukrást televizi, a Best Buy ji vyhodil, což podle mě bylo příšerné. Pozval jsem ji proto do Las Vegas a nabídl jí práci. Vrátila se na Havaj, kde zvážila své možnosti, a nakonec se rozhodla jít pracovat pro UFC,“ říká ve videu šéf organizace.

Security tým UFC tak získal velmi cennou posilu. Summer říká, že pro organizaci pracuje už 8 dní a těší se, že se posune dále ve své kariéře. Dana White zároveň všechny varuje, že pokud budou na turnajích organizace narušovat pořádek, Summer si je vezme do parády a dopadnou stejně jako nebohý zloděj.

Domů
Sdílet
Diskuse