Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. září 2020 15:09
Čas čtení 1:52
Daniel Kopejska

Plzeň i Liberec postupují dál v play-off o Evropskou ligu, Slavia domácí výhodu nevyužila

SPORT AC SPARTA PRAHA FOTBAL PLZEŇSKÝ KRAJ
Uložit Uložené

Ve čtvrtém předkole Evropské ligy se dva české týmy poperou o skupinu, Sparta jí má zaručenou. Slavii čeká venkovní zápas proti Midtjyllandu.

Letošní ročník Evropské ligy je zatím pro české týmy plodný, ovšem není ještě vyhráno a dva týmy se statečně perou o skupinu Evropské ligy v play-off. Plzeň i Liberec svoje zápasy zvládly a míří tak do dalšího kola. Plzeň se poprala s dánským Sönderjyske a Liberec soupeřil s oslabeným FCSB. Sparta má účast ve skupině zaručenou a Slavia první zápas remizovala. V play-off o Evropskou ligu vypadl po prodloužení Jablonec s Dunajskou Stredou. Ta však v dalším zápase dostala výprask 7:0.

Doporučeno
10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 10 hororových zranění v MMA: Podívej se, jakou bolest profesionální bojovníci dokáží vydržet 20. září 2020 14:00

Plzeň měla po zpackaném zápase v předkole Ligy mistrů co napravovat. Zatím je na dobré cestě, ovšem od vysněné skupiny Evropské ligy ji dělí poslední zápas. Sönderjyske porazila výsledkem 3:0 a z penalty skórovala i nová akvizice Plzně, útočník Zdeněk „Kobra“ Ondrášek, kterého si fanoušci zamilovali poté, co za národní tým skóroval proti Anglii. Ondrášek přestoupil z amerického týmu FC Dallas. V posledním zápase se Plzeň utká s izraelským Beer Ševa. Pro nového trenéra Adriána Guľu by byl postup Plzně jistě obrovský úspěch.

Domů
Sdílet
Diskuse