Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
28. září 2020 20:09
Čas čtení 0:49
Viktor Kniš

Rihanna s účesem na Jágra a sérií fotek zve na přehlídku nové kolekce Savage X Fenty

MÓDA
Uložit Uložené

Rihanna chystá velkou online přehlídku nové kolekce spodního prádla, kterou bude streamovat platforma Amazon Prime na začátku října.

Rihanna avizuje speciální událost na Amazon Prime videem s netradičním účesem. Tzv. mullet, který zpopularizoval například Jaromír Jágr, jí samozřejmě sluší přesně tak, jako cokoliv, co v souvislosti se svým zevnějškem vymyslí. Podobný experiment s vlasy již absolvovala i v minulosti, přesto účesem „vpředu byznys, vzadu párty“ příjemně překvapila.

Už 2. října Rihanna představí fanouškům značky Savage X Fenty novou kolekci spodního prádla, online přehlídku budeš moci sledovat díky streamovací službě i ty.

I aktuální promo materiály na oficiálním instagramovém účtu značky nasvědčují, že si kráska z Barbadosu opět povolala několik modelek, které zaujmou netradičním vzhledem. Už tradičně nebude chybět ani plus-size část kolekce, jelikož Rihanna dlouhodobě bojuje proti stereotypům, že modelka má mít „ideální“ velikost a tvar postavy.

Doporučeno
Rihanna na Instagramu ukazuje novou kolekci svého spodního prádla. V backstage videu ji střídají plus-size modelky Rihanna na Instagramu ukazuje novou kolekci svého spodního prádla. V backstage videu ji střídají plus-size modelky 21. června 2020 16:34

I když nikdo nebude pochybovat o pracovitosti populární zpěvačky, fanoušci stále čekají na její slibované album s pracovním názvem R9. V srpnovém rozhovoru řekla, že na albu stále pracuje a vydá ho až tehdy, až s ním bude stoprocentně spokojená.

Domů
Sdílet
Diskuse