Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. září 2020 15:46
Čas čtení 0:33
Dominik Vetrák

V Assassin's Creed: Valhalla se setkáš se syny Ragnara Lothbroka a dobudeš Anglii. Sleduj epický trailer o Vikinzích

TECH
Uložit Uložené

Nový díl ze série Assassin's Creed vyjde už 10. listopadu.

Ubisoft vydal ke svému očekávanému titulu Assassin's Creed Valhalla příběhový trailer. Ten se soustřeďuje zejména na začátek hry, kdy Eivor vítá svého bratra z dlouhé cesty. Přivádí s sebou i nové spojence, z nichž se pravděpodobně vyklubou assassíni. Právě od nich získá Eivor Hidden Blade (skrytou čepel na zápěstí) a díky jejich informacím se vydá dobývat anglické a francouzské kraje.

Doporučeno
Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem Vyzkoušeli jsme xCloud, hraní AAA her na mobilu. Microsoft a jejich Game Pass jsou videoherním Netflixem 28. září 2020 15:37

Příběhový trailer nás seznamuje s dalšími postavami, nádhernými lokacemi ve hře a také ukazuje množství soubojů. Hra vypadá velmi lákavě a pokud nepůjde o další nafouknutou open world hru s generickým obsahem, na jaké jsme od Ubisoftu zvyklí, může jít o jednoho z adeptů na hru roku.

Domů
Sdílet
Diskuse