Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
14. října 2020 19:48
Čas čtení 0:29
Ondřej Jarůšek

Hasan nemá čas nenávidět. Pusť si žhavou novinku a připrav se na album Prototyp, které vyjde již tento měsíc

HUDBA ČESKÝ RAP MILION PLUS
Uložit Uložené

Pusť si nový klip od Hasana.

Před krátkou chvílí spatřil světlo světa Hasanův nový klip. Známý člen labelu Milion Plus se fanouškům přihlásil s novinkou pojmenovanou Nemáme čas nenávidět, o režii videoklipu se postaral Andreas Gold a pod hudbu se podepsali Hasan, Decky a Konex. 

Hasan zároveň upozorňuje na příchod alba s názvem Prototyp, na které se fanoušci mohou těšit už za několik dní, konkrétně 23. října. Od 16. října bude navíc nový singl dostupný také na streamovacích platformách.

Doporučeno
Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) Kreativní ředitel Milion+ Andreas Gold: Miluju spontánní klipy, AVU jsem nedodělal (Rozhovor) 13. října 2020 15:26

S Andreasem Goldem jsme ti včera přinesli nový rozhovor, ve kterém nám kreativní ředitel labelu Milion Plus pověděl například o botách s víčky od PET lahví, které od něj dostal Yzomandias. Řekl nám také, s jakými dalšími českými interprety spolupracoval, zda má módní ambice a spoustu dalšího. Přečti si celý rozhovor zde.

Domů
Sdílet
Diskuse