Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. října 2020 19:50
Čas čtení 0:57
Daniel Mikolášik

Prohlížeč Opera nabízí 218 000 korun za to, že budeš surfovat po internetu

TECH
Uložit Uložené

Na oficiální stránce společnost píše, že na tuto pozici hledá někoho, kdo „miluje vtipné meme obrázky, videa s malými tuleními mláďaty a studium různých konspiračních teorií“.

Webový prohlížeč Opera sice není až tak využívaný a oblíbený jako například Google Chrome či Mozilla Firefox, ale prosadit se na internetové scéně se aktuálně snaží velmi zajímavým způsobem. Vývojáři totiž hledají člověka, který by jim pomohl „vychytat mouchy“ tím, že bude jednoduše surfovat na internetu.

Doporučeno
Brabus ukázal extrémní výtvor s výkonem 900 koní a cenou téměř 10 milionů korun. Z 0–300 km/h dá pod 24 sekund Brabus ukázal extrémní výtvor s výkonem 900 koní a cenou téměř 10 milionů korun. Z 0–300 km/h dá pod 24 sekund 26. října 2020 18:51

Jak informuje portál WTKR, norská společnost hledá člověka na pozici personal browser (osobní prohlížeč), jehož úkolem bude prohlížení internetu a komentování obsahu na něm. Za sdílení svých pocitů z procházení dostane i slušný výdělek. Za dvoutýdenní surfování někdy během této zimy ti společnost zaplatí až 8 000 eur (zhruba 218 tisíc korun).

Zapojit se do konkurzu může kdokoli, bez ohledu na to, kdo je a kde žije. Kromě dobře odvedené práce ti Opera nabízí i označení na jejich sociálních sítích. Na jejich oficiální stránce píší, že na tuto pozici hledají někoho, kdo „miluje vtipné meme obrázky, videa s malými tuleními mláďaty a studium různých konspiračních teorií“.

Prehliadač Opera ponúka 8 000 € za to, že budeš surfovať po internete
Zdroj: Pixabay

Požadavky jsou přitom více než jednoduché. Stačí, pokud mluvíš plynule anglicky, máš rád web, víš, co je to prohlížeč, máš stabilní připojení na internet a dokážeš mluvit sám se sebou.

„V roli osobního prohlížeče bude tvým úkolem prohlížet vzdálené kouty webu a sdílet s námi zábavné či zvláštní věci, na které narazíš. Pomůžeme ti najít dobrý materiál, a to jsme popravdě viděli už všechno. Tvé pracovní dny budou vysílány online,“ píše se v inzerátu. Vývojáři tvrdí, že hledají autentickou pravdu a nezáleží jim na tom, zda je nudná, divná nebo vtipná.

Domů
Sdílet
Diskuse