Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2020 15:38
Čas čtení 0:53
Martin Mičuda

Značka Genesis útočí na německou konkurenci luxusním SUV

Značka Genesis útočí na německou konkurenci luxusním SUV
Zdroj: <a rel="nofollow noopener" target="_blank" href="https://media.genesis.com/NEWS/genesis-previews-second-suv--the-gv70/s/42c832f4-69e3-460b-8039-0efb19e49d15" onclick="gaTrack('article', 'bottom', 'source');">genesis.com</a>
TECH
Uložit Uložené

GV70 je nové, středně velké luxusní SUV.

Skupina Hyundai Motor Group vytvořila v roce 2015 zvláštní luxusní značku Genesis, která se vymanila zpod křídel Hyundaie. Chtějí být korejskou konkurencí k tradičním prémiovým zástupcům jako Audi, BMW, Mercedes-Benz či Cadillac, Lexus, Jaguar nebo Infiniti. Ukázali už několik modelů a nyní přichází další – stylové SUV s názvem GV70.

Právě jím chce Genesis oslovit i evropskou klientelu, protože středně velkým luxusním SUV se momentálně v Evropě mimořádně daří. Design automobilka charakterizuje jako „atletická elegance“. Stejně jako ostatní modely Genesis, i GV70 má na obou koncích specificky rozdělené full-LED světlomety a specificky tvarovanou masku. Klesající silueta střechy a zadní sloupek naznačují, že novinka to chce navíc hrát na jakési SUV-kupé.

Domů
Sdílet
Diskuse