Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2020 10:57
Čas čtení 0:30
Tereza Šnajdrová

Policii se přihlásil cizinec, který strčil muže pod přijíždějící pražské metro

NEWS
Uložit Uložené

Policistům se přihlásil cizinec, který v pátek večer strčil jiného muže pod přijíždějící metro, poškozenému se následně omluvil.

Nebezpečný čin se odehrál v pátek večer na peróně stanice metra Opatov, kde došlo ke rvačce dvou mužů, která mohla skončit tragédií. Novinky informovaly o tom, že se útočník v pondělí večer sám přihlásil na policii a poškozenému se omluvil.

Doporučeno
Ve Vídni došlo k teroristickému útoku, hlášeno je několik mrtvých a těžce zraněných (Aktualizováno) Ve Vídni došlo k teroristickému útoku, hlášeno je několik mrtvých a těžce zraněných (Aktualizováno) 2. listopadu 2020 21:24

Dosud není jasné, proč se do sebe dva muži v pátek večer pustili. Do stanice metra Opatov zrovna přijížděla souprava, když jeden z mužů při rvačce spadl do kolejí. Poškozenému se naštěstí téměř nic nestalo, jelikož rychle zareagoval a zpod soupravy se vyprostil.

Policie hned v pondělí zveřejnila záznam z místa činu, pomocí kterého se snažila najít útočníka. Ten se následně sám přišel nahlásit. „Policisté sedmadvacetiletého cizince k věci vyslechli, kdy se mimo jiné za své jednání omluvil. Nyní budou dál probíhat standardní úkony trestního řízení,“ okomentoval případ mluvčí policie Jan Daněk.

Domů
Sdílet
Diskuse