Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
11. listopadu 2020 12:34
Čas čtení 1:01
Miriam Rumanková

Majetek Britney Spears bude nadále spravovat její otec. Zpěvačka prohrála soud, bez kontroly si nemůže koupit ani kávu

NEWS
Uložit Uložené

Pro Britney a její majetek v hodnotě 59 milionů chce otec údajně jen to nejlepší.

Americký soud zamítl žádost Britney Spears, aby byl její otec vyloučen ze správcovství zpěvaččina majetku. Jamie Spears dohlíží nad dceřinými penězi a celým jejím majetkem už 12 let z důvodu obav o její duševní zdraví. Informuje o tom BBC.

I přesto, že Britney prostřednictvím právníka vzkázala, že nebude vystupovat, pokud její otec zůstane v této funkci, on se vyjádřil, že vše dělá jen pro největší dobro dcery. 

Pro Britney a její majetek v hodnotě 59 milionů (údaj z roku 2018) chce údajně jen to nejlepší. Média vyzývá, aby se do záležitostí týkajících se jeho dcery nemíchala, protože jde o soukromou věc.

Doporučeno
Co se stalo s princeznou popu Britney Spears, a proč nemůže bez povolení utrácet své vydělané peníze? Co se stalo s princeznou popu Britney Spears, a proč nemůže bez povolení utrácet své vydělané peníze? 28. srpna 2020 15:13

Právní bitva se odehrává na pozadí hnutí Free Britney, které založila skupina fanoušků. Zpěvaččini obdivovatelé věří, že Britney Spears žije v zajetí jejího otce. I přesto, že za posledních 12 let koncertovala, vydala album nebo dokonce hrála ve filmu, si zpěvačka nemůže koupit ani kávu, aniž by o tom její otec věděl.  

Proč spravuje majetek Britney Spears její otec?

Svéprávnosti byla zpěvačka zbavena po incidentech a kolapsech na veřejnosti, když si oholila hlavu nebo deštníkem napadla auto, ve kterém seděl paparazzi. Všemu předcházely psychické problémy, závislost na drogách, tlak médií, její rodiny, ale i producentů.

Po několika skandálech zazněl u soudu verdikt, že se zpěvačka o sebe nedokáže postarat. Úřady ji zbavily svéprávnosti a vzaly jí obě děti. Do péče ji přidělili dvěma poručníkům, jedním z nich byl její vlastní otec Jamie Spears a druhým právník Andrew M. Wallet, který se měl starat zejména o její potřeby a zájmy. 

Měsíc poté, co ji zbavili svéprávnosti, však byla Britney opět v plném pracovním nasazení.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by #FreeBritney (@freebritneymovement) on

Domů
Sdílet
Diskuse