Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. listopadu 2020 21:34
Čas čtení 1:16
Dominik Vetrák

V Thorovi 4 bude i Star-Lord. Film bude mít tolik marveláckých hrdinů, že půjde o malé Avengers

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Thor 4 dorazí do kin v roce 2022 a my se ho už nemůžeme dočkat.

Deadline přinesl velmi potěšující zprávu. Chris Pratt se připojuje k hereckému obsazení Thora 4. Star-Lord ze Strážců galaxie tedy bude také součástí filmu. Thor (Chris Hemsworth) totiž na konci Avengers: Endgame opouští Zemi na Star-Lordově lodi společně se Strážci galaxie.

Doporučeno
UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. UFC bojovníci Makhmud Muradov, Dvořák a další nám řekli, komu fandí v megazápase Mike Tyson vs. Roy Jones Jr. 12. listopadu 2020 16:49

Už dříve jsme se dozvěděli, že v Thorovi 4 uvidíme Rocket Raccoona (hlas Bradleyho Coopera) a také Groota (hlas Vina Diesela). K týmu se nyní připojuje i Star-Lord a mohlo by to znamenat, že postavy budou spolu na začátku filmu, dokud Thora nepřenesou na jiné místo. Bude se totiž muset vypořádat i s novým záporákem, kterého si má zahrát Christian Bale. Součástí filmu mají být i postavy Valkyrie (Tessa Thompson) a Jane Foster (Natalie Portman).

Ta má po vzoru komiksů převzít identitu Thora. Ve filmu tak bude nesmírně mnoho postav a je možné, že Strážci galaxie ze scény odejdou ještě před začátkem konfliktu Thora se záporákem. Na druhé straně, Vin Diesel, který propůjčuje hlas Grootovi, tvrdil, že v Thorovi 4 uvidíme Alfa Groota.

Domů
Sdílet
Diskuse