Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. listopadu 2020 14:42
Čas čtení 0:41
Dominik Vetrák

Monster Hunter vypadá v novém traileru jako zábavné béčko plné fantasy příšer a přehnaných akčních scén

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Monster Hunter vyjde v prosinci.

Monster Hunter je velká videoherní značka od Capcomu, v níž jako lovec zabíjíš různá monstra. Největšího úspěchu se dočkala s hrou Monster Hunter World, po níž režisér Wes Anderson (Resident Evil filmy) koupil práva na zfilmování celovečeráku. Ten se nejprve prezentoval slabým trailerem se špatnými efekty, ale to se dnes napravuje.

Doporučeno
J. K. Rowling do své nové knihy použila obrázky od českých dětí J. K. Rowling do své nové knihy použila obrázky od českých dětí 24. listopadu 2020 15:34

Trailer určený pro čínské publikum se už může pochlubit kvalitnějšími efekty a CGI, kterými bude film zcela přeplněný. Tvůrci se totiž museli poprat s designem a animacemi desítek monster. Dnes můžeme říci, že to vypadá jako zábavné béčko, při kterém bys neměl příliš přemýšlet.

Nicméně, ta Mila Jovovich nám tam stále vůbec nesedí. Herečka je již dávno za zenitem a její herecké schopnosti možná nebudou stačit ani na takovou „blbinu“.

Domů
Sdílet
Diskuse