Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2020 18:30
Čas čtení 1:32
Vojtěch Vanda

Novotný: Budu kandidovat na 1. místopředsedu ODS a do Evropského parlamentu

POLITIKA ČESKO EVROPSKÝ PARLAMENT ODS PAVEL NOVOTNÝ
Uložit Uložené

Pavel Novotný ohlásil nové politické ambice.

Aktualizace 27.11. 10:00:  Článek jsme doplnili o nové informace, týkající se soudního sporu mezi Pavlem Novotným a Markem Vítem a o důvody jeho nových politických ambic.

Pavel Novotný ohlásil své nové politické ambice. Jak na Facebooku, tak na Twitteru je adresoval přímo médiím. Podle svých slov by rád kandidoval na místo prvního místopředsedy ODS, a kromě toho se také chce soustředit na volby do Evropského parlamentu. Už teď se ale zdá, že k takovým mandátům povede klikatá a složitá cesta.

Doporučeno
ODS vyšachovala Novotného, chce jen kandidáty s čistým rejstříkem ODS vyšachovala Novotného, chce jen kandidáty s čistým rejstříkem 26. listopadu 2020 11:33

Novotný napsal ve čtvrtek na sociální sítě prohlášení. „Petr Fiala má dále podporu Místního sdružení ODS Řeporyje a já jsem nově rozhodnut kandidovat na příštím kongresu do Výkonné rady i na 1. místopředsedu strany,“ osvětlil Novotný své politické plány. „Soustředím se ale hlavně na Řeporyje a příští volby do Evropského parlamentu,“ dodal.

Domů
Sdílet
Diskuse