Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. prosince 2020 7:37
Čas čtení 1:26
Tímea Krauszová

Záhadné monolity, které se objevily v Americe, si můžeš koupit za milion korun. Přihlásili se k nim údajní autoři

NEWS
Uložit Uložené

K neznámým objektům se přihlásila komunita umělců známá jako The Most Famous Artist.

Uprostřed pouště v americkém státě Utah se koncem listopadu objevil záhadný kovový monolit. Není známo, jak a kdy přesně se tam dostal, ale 18. listopadu ho v kaňonu zpozorovala posádka helikoptéry, která se věnovala sčítání ovcí. Později se objevil monolit i v Rumunsku, ale údajně jen o kopii původních autorů, a v pondělí „vyrostl“ další v kalifornském Atascaderu.

Doporučeno
Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) Yungblud: Moje první deska byla plná hněvu, nevěděl jsem, kam patřím a bylo to takové volání o pomoc (Rozhovor) 4. prosince 2020 11:43

K neznámým objektům se podle Mashable přihlásila komunita umělců známá jako The Most Famous Artist a další monolity prodávají za 45 tisíc dolarů. Sci-fi fanoušky tím zřejmě zklamali, protože asi nejde o žádný odkaz mimozemšťanů nebo zapomenutou kulisu z natáčení Westworldu. Že by šlo opravdu o detailně propracovanou kampaň na umělecká díla?

Domů
Sdílet
Diskuse