Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2020 7:32
Čas čtení 1:08
Dominik Vetrák

Jeden z nejlepších seriálů posledních let se vrací s 3. sérií. Cobra Kai zavítá na Netflix už v lednu

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

3. série Cobra Kai ukazuje první trailer.

Na seriál Cobra Kai navazující na legendární filmy Karate Kid jsme tě upozorňovali před 2 měsíci. Seriál vydal na dnes již nefunkčním Youtube Red dvě série, které si zamilovali jak kritici, tak diváci. Šlo o velmi příjemné překvapení, neboť pokračování příběhů po takové dlouhé době jsou většinou málo kvalitními pokusy o rychlé peníze, které spoléhají na nostalgii.

Té je mnoho i v Cobra Kai, ale seriál je výjimečný i bez nostalgických prvků. Okamžitě jsme si ho zamilovali. Vzhledem ke krátkým epizodám je pravděpodobné, že pokud se na něj začneš dívat dnes, do konce následujícího dne uvidíš obě série a budeš netrpělivě čekat na tu třetí.

Doporučeno
Víme, na co se Češi v roce 2020 koukali na Netflixu nejvíce Víme, na co se Češi v roce 2020 koukali na Netflixu nejvíce 10. prosince 2020 16:50

Ta se prezentuje skvělým trailerem, který láká na lednovou premiéru. Tehdy se nové části dostanou na Netflix a my se už nemůžeme dočkat. LaRusso a Lawrence v ní spojí síly, aby dali své žáky do pořádku, protože hrozí, že se z nich stanou mladí tyrani šikanujicí ostatní.

Domů
Sdílet
Diskuse