Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2020 10:23
Čas čtení 0:44
Dominik Vetrák

Vetřelec dostane hororový seriál od tvůrce Fargo a Legion

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Noah Hawley vytvoří pro FX seriál na motivy Aliena/Vetřelce.

Na konferenci investorů Disney hollywoodský gigant oznámil skvělé novinky. Jednou z nich bylo i odhalení seriálu Alien od televizní stanice FX. Vetřelec už měl 4 filmy, 2 prequelu, ale požadovanou kvalitu prostě nedokázal naplnit.

Doporučeno
Tobey Maguire i Andrew Garfield si zahrají ve Spider-Manovi 3 s Tomem Hollandem! Vrátí se i záporák Doctor Octopus Tobey Maguire i Andrew Garfield si zahrají ve Spider-Manovi 3 s Tomem Hollandem! Vrátí se i záporák Doctor Octopus 9. prosince 2020 16:36

Potenciál značky se tak pokusí využít Noah Hawley, který pro FX již vytvořil seriály Fargo či Legion. Na Alien pracuje už několik let, ale odsouhlasili mu ho zřejmě až nedávno. Seriál se bude odehrávat na Zemi v blízké budoucnosti, což bude pro svět Vetřelce velkou změnou, jelikož příběhy všech filmů jsme sledovali hluboko ve vesmíru. 

Produkovat bude i Ridley Scott a seriál se bude exkluzivně streamovat na Hulu. Streamovací platformu Hulu z větší části vlastní Disney, které na ní bude vydávat obsah nevhodný k rodinně založené Disney+.

Domů
Sdílet
Diskuse