Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. prosince 2020 8:45
Čas čtení 0:53
Dominik Vetrák

Hayden Christensen se vrátí jako Darth Vader v seriálu Obi-Wan. Uvidíme ho v roce 2022.

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Hayden Christensen se vrací do role Darth Vadera po více než 15 letech.

Hayden Christensen se naposledy pořádně objevil ve Star Wars světě v roce 2005, kdy do kin přišla Epizoda 3: Revenge of the Sith. Následně se stáhl do pozadí a herecky v Hollywoodu postupně úplně skončil. Studio Disney ho ale zlanařilo, aby si zahrál Darth Vadera v seriálu Obi-Wan Kenobi, který se na Disney+ dostane někdy v roce 2022.

Doporučeno
Víme, na co se Češi v roce 2020 koukali na Netflixu nejvíce Víme, na co se Češi v roce 2020 koukali na Netflixu nejvíce 10. prosince 2020 16:50

Disney si mohlo vybrat jakéhokoli herce, neboť ve Vaderově kostýmu ho nebude vidět ani slyšet (hlas se mu změní). Disney to však chce dělat pořádně, a tak si Hayden naplno užije hraní Vadera. Zbývá už jen doufat, že nezapomněl, co to vlastně herectví je.

Seriál bude zasazen do období 10 let po událostech Revenge of the Sith. Obi-Wan se skrývá a ochraňuje Lukea Skywalkera, zatímco z Anakina se stal Darth Vader terorizující galaxii. Podle všeho se dočkáme i odvetného souboje mezi žákem a učitelem. O tom se dosud nikde nic neříkalo, takže si ho Disney jednoduše přidá do příběhu a druhý souboj Anakina/Vadera s Obi-Wanem tak bude canon (oficiální součástí děje).

Domů
Sdílet
Diskuse