Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. prosince 2020 15:24
Čas čtení 0:37
Jakub Paulík

Hororová série Pach krve je zpět. Osadníci z lesů si na své čerstvé oběti přichystali smrtící pasti

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

O scénář se postaral jeden z tvůrců první části.

Hororová série Pach krve má za sebou 6 částí. Poslední z nich diváci viděli v roce 2014. Režisér Mike P. Nelson (horor The Domestics) však nedávno natočil reboot, ve kterém se hlavní hrdinové znovu dostanou do lesů, kde na ně čeká smrt.

V nich totiž žijí lidé, kteří se na místě údajně usadili ještě před občanskou válkou a žijí vlastními pravidly. V upoutávce obyvatelé blízkých lesů tvrdí, že se do jejich teritoria nepřibližují, za což je podivní osadníci nechávají žít. Na každého, kdo vkročí na jejich území, však mají připraveno spoustu vražedných pastí.

Scénář k rebootu aroma krve napsal Alan B. McElroy, který stál u zrodu hororové série v roce 2003. Od té doby pracoval například na akční mlátičce Tekken či dramatu se Samem Worthingtonem s názvem Fractured.

Ve filmu uvidíme herce jako Charlotte Vegu (The Lodgers), Matthewa Modinea (47 Meters Down), Damiana Maffei (The Strangers: Prey at Night) a dalších. Podle Entertainment Weekly bude mít film exkluzivní zahraniční premiéru v kinech 26. ledna 2021.

Doporučeno
Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všechny filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Jaké důsledky to bude mít na kinoprůmysl? Godzilla vs Kong, Matrix 4, Duna a všechny filmy od Warneru uvidíme na HBO Max. Jaké důsledky to bude mít na kinoprůmysl? 11. prosince 2020 14:33
Domů
Sdílet
Diskuse