Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. prosince 2020 21:26
Čas čtení 1:00
Adam Novosad

Ohřeje ti kuře a spustí hry ve 4K a 240 FPS. Nová konzole od KFC chce unikátními funkcemi zaujmout hráče i jedlíky

TECH KFC
Uložit Uložené

Společnost KFC si řekla, že svůj bizarní sen o herní konzoli promění v realitu.

V roce 2020 uvedly společnosti na trh konzole Playstation 5 i Xbox Series X, ale nikdo nečekal, že krátce před Vánocemi všem vypálí rybník KFC. Výrobce oblíbených kuřecích kousků a majitel tisíců restaurací si před pár měsíci řekl, že chce vyrobit vlastní konzoli, ale trochu ji ozvláštnit tak, aby splnil sny hráčům a zároveň milovníkům jídla, informuje GamesRadar.

Vzniklo tak zařízení s názvem KFConsole, které ve skutečnosti není herní konzolí v pravém slova smyslu, ale spíše výkonnou počítačovou sestavou, kde si nebudeš mít problém zahrát ani hry ve virtuální realitě. Ve spolupráci s KFC ho vytvořila počítačová firma Cooler Master. Výrobci přitom na sestavě rozhodně nešetřili nejlepšími komponenty.

Doporučeno
Ve Velké Británii objevili opět další nový kmen koronaviru, který se přenáší ještě rychleji Ve Velké Británii objevili opět další nový kmen koronaviru, který se přenáší ještě rychleji 23. prosince 2020 18:19

Herní konzole od KFC je schopná zvládnout hry v kvalitě 4K a dosáhne až 240 FPS. Největší vychytávkou je však speciální úložný prostor, kde si můžeš odložit své kuřecí kousky, nebo prakticky jakékoli jídlo, a konzole ti ho během celého hraní udrží v ideální teplotě. Nejde o fritézu, protože si v konzoli samozřejmě kuřata neusmažíš, ale k udržování teploty postačí.

Domů
Sdílet
Diskuse