Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. ledna 2021 15:07
Čas čtení 0:38
Tímea Krauszová

Festival Glastonbury už podruhé kvůli pandemii koronaviru zrušili. Znovu tak promeškali své 50. výročí

NEWS HUDBA
Uložit Uložené

Naděje na letní festivaly je stále vzdálená

Anglický multižánrový festival Glastonbury již podruhé za sebou zrušili. Důvodem je pandemie koronaviru, která znemožňuje jakékoliv plánování. Festival měl už v roce 2020 oslavit padesátku, ale na kulaté výročí si budeme muset počkat. Zrušení oznámili na sociálních sítích ředitelé festivalu Michael a Emily Eavis.

Doporučeno
Nováček s miliony zhlédnutí Wesome: Hype přišel možná moc brzo. EPčkem jsem testoval, jestli lidi zajímám já, nebo jeden můj song Nováček s miliony zhlédnutí Wesome: Hype přišel možná moc brzo. EPčkem jsem testoval, jestli lidi zajímám já, nebo jeden můj song 20. ledna 2021 12:18

Možná v roce 2022

Je to neuvěřitelné, ale někteří lidé čekají se svou vstupenkou, resp. zaplaceným depozitem, na Glastonbury už druhý rok. „Stejně jako loni bychom chtěli nabídnout všem, kteří si zajistili lístek v říjnu 2019, příležitost přesunout svůj depozit ve výši 50 liber na příští rok. Garantujeme tak šanci koupit si lístek na Glastonbury 2022,“ píší v oficiální zprávě organizátoři.

„Navzdory našim snahám pohnout nebem i zemí je jasné, že prostě nedokážeme festival letos zrealizovat. Je nám líto, že jsme vás všechny zklamali,“ píší dále. Festival se pravidelně koná v červnu v anglickém městě Pilton již od roku 1970. Headlineři z roku 2020 jako Paul McCartner, Taylor Swift či Kendrick Lamar zatím nepotvrdili, zda se na festivalu za rok (pokud koronavirus dovolí) ukáží.

Domů
Sdílet
Diskuse