Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. ledna 2021 18:36
Čas čtení 1:32
Viktor Kniš

Vémola si užívá lázně s devíti členy rodiny po zrušené dovolené v Dubaji. Prý mají všichni potvrzení od lékaře

NEWS SLOVENSKO
Uložit Uložené

Na problém upozornila novinářka Zuzana Kovačič Hanzelová.

Plánoval i s rodinou dovolenou v Dubaji, ale nevyšla mu. Později se na Instagramu pochlubil fotkami z lázní Spa Aphrodite v Rajeckých Teplicích na Slovensku, přičemž tam nebyl jen s nejbližší rodinou (partnerka a dítě), ale i s dalšími lidmi.

Po náhle zrušené dovolené mají všichni potvrzení od lékaře, aby mohli jít do lázní

Prý je to v pořádku, protože všichni mají papír od lékaře – a všichni se museli léčit najednou, akorát po tom, co jim kvůli chybě agentury padla dovolená. Na nesrovnalosti upozornila slovenská novinářka Zuzana Kovačič Hanzelová na svém Facebooku.

„Na fotkách, které postuje, můžete vidět, že za stolem nesedí jen s partnerkou a dítětem, ale také s dalšími sedmi(!!!) členy rodiny. Fotografii po telefonátu mě a Laury Kellöové Vémola ze svého Instagramu stáhl,“ napsala Hanzelová. Podle jejích slov (a screenshotů z Instagramu) Vémola do lázní zavolal poté, co mu nevyšla dovolená v Dubaji.

Domů
Sdílet
Diskuse