Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. ledna 2021 18:27
Čas čtení 0:54
Viktor Kniš

VIDEO: V Rusku se postavili proti demonstracím za Navalného těžkooděnci, zadrželi tisíce protestujících

NEWS VLADIMIR PUTIN
Uložit Uložené

Po zadržení opozičního lídra Alexeje Navalného a zveřejnění investigativního dokumentárního filmu o údajném paláci Vladimira Putina jsou v Rusku nepovolené demonstrace.

Protesty proti zadržení ruského opozičního lídra Alexeje Navalného pokračují. V rámci četných demonstrací už zadrželi více než 3 tisíc lidí, jsou mezi nimi i novináři, šéfredaktor zpravodajského serveru Mediazona mapující demonstrace, ale i Navalného manželka.

Proti demonstrantům zasahují v mnoha městech i těžkooděnci, v Moskvě připravili i speciální strategii a uzavřeli několik zastávek metra. Na poslední chvíli proto organizátoři protestů měnili taktiku.

Doporučeno
K vlastnictví „Putinova zlatého sídla“ za miliardu eur se přihlásil oligarcha a kamarád ruského prezidenta K vlastnictví „Putinova zlatého sídla“ za miliardu eur se přihlásil oligarcha a kamarád ruského prezidenta 31. ledna 2021 9:12

Alexeje Navalného zadrželi před několika týdny, kdy se do Ruska vrátil poté, co se zotavil z otravy novičokem. Krátce poté, co aktivistu zatkli, spatřil světlo světa dokumentární investigativní film, který do dnešního dne vidělo více než 100 milionů lidí na celém světě.

Domů
Sdílet
Diskuse