Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
1. února 2021 16:25
Čas čtení 1:10
Marián Mauik Biel

Amazon Prime Video začíná přidávat české a slovenské titulky a dabing. Netflixu a HBO roste konkurence

FILMY A SERIÁLY AMAZON
Uložit Uložené

Netflixu a HBO přibyla v našem regionu nová konkurence.

Amazon Prime Video je i v Česku oficiálně dostupný více než čtyři roky. Tato streamovací služba má v databázi tisíce seriálů a filmů. Ale v našem regionu, který je jazykově specifický, se dosud držela zcela stranou. Mnozí možná ani nevěděli, že něco takového existuje. Možná i v reakci na příchozí konkurenty jako Disney+ však Amazon mění svou filozofii.

Tato služba není po technické stránce vůbec špatná. Měsíčně stojí jen 151 korun a dovoluje přehrávat z jednoho účtu na dvou zařízeních současně. Za jednotnou cenu je dostupný obsah v maximální kvalitě, tedy 4K a Dolby Atmos. Dokonce mají ze všech služeb nejširší nabídku titulů. Momentálně více než 18 tisíc filmů a 1 800 seriálů, píše Statista. Jsou to údaje pro anglický trh, nabídka je v každé zemi různá. Nedávno přinesli změny i do uživatelského prostředí a to konečně podporuje i profily.

Doporučeno
Únor nám v karanténě zpříjemní očekávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hankse, Zendayu či Toma a Jerryho Únor nám v karanténě zpříjemní očekávané filmy od Netflixu a HBO. Uvidíme Toma Hankse, Zendayu či Toma a Jerryho 29. ledna 2021 13:39
Domů
Sdílet
Diskuse