Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. února 2021 11:29
Čas čtení 0:41
Viktor Kniš

Ariana Grande, Doja Cat a Megan Thee Stallion chtějí 69, ale bez Tekashiho. Ve videoklipu se baví na hotelu ve spodním prádle

HUDBA DOJA CAT
Uložit Uložené

Ariana navazuje na obrovský úspěch alba Positions remixem na jednu z nejoblíbenějších skladeb.

Popová zpěvačka Ariana Grande si získala srdce fanoušků novým albem Positions, které je velmi specifickou sondou do jejího života. V několika skladbách popisuje z vlastní perspektivy milostný život, ale i vztahovou stránku a vyzdvihuje svou ženskost.

Jednou z nejposlouchanějších se stala skladba 34+35, která už dostala i remix s raperkou Doja Cat a Megan Thee Stallion. Nyní jsme se dočkali už i videoklipu, který tvůrci postavili právě na spoře oděných zpěvačkách.

Ariana se bude s tímto projektem ucházet i o prestižní ceny, už za týden však spatří světlo světa deluxe verze projektu Positions. I Arianě uniklo v roce 2020 světové turné, a tak fanoušky a v konečném důsledku i sama sebe potěšila alespoň tímto způsobem.

Doporučeno
Ariana Grande je nejvyzývavější prezidentka USA. Z Bílého domu utíká za tebou do ložnice a pak do kuchyně Ariana Grande je nejvyzývavější prezidentka USA. Z Bílého domu utíká za tebou do ložnice a pak do kuchyně 23. října 2020 9:02


Titulní skladba se stejnojmenným názvem, jako samotné album, má již skoro čtvrt miliardy zhlédnutí. Autorka v ní nenápadně připomínala obyvatelům Spojených států, že se chystaly volby. Sama si zahrála roli hlavy státu, která je však zároveň ideální polovičkou a pro svého vyvoleného udělá cokoliv. 

 

Domů
Sdílet
Diskuse