Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. února 2021 20:38
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Tom Holland natáčí Spider-Mana 3 už dva měsíce a stále netuší, o čem film bude

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Tom Holland prozradil zajímavosti z natáčení Spider-Mana 3.

Tom Holland nedávno prozradil, že podle jeho informací se Andrew Garfield a Tobey Maguire v připravovaném filmu Spider-Man 3 neobjeví. A to i přesto, že to tvrdí několik zdrojů.

Ještě předtím zřejmě nechtěně potvrdila účast jiného herce i Zendaya, která v nových filmech hraje Mary Jane. Pochvalovala si spolupráci s Alfredem Molinem (Dr. Octopus ve Spider-Manovi 2).

Doporučeno
Tip na seriál: Succession od HBO Tip na seriál: Succession od HBO 11. února 2021 11:25

Je vysoce pravděpodobné a téměř jisté, že třetí Spider-Man se bude zabývat Multiversem a uvidíme v něm postavy z jiných dimenzí a filmových světů. Holland buď lže (což už udělal vícekrát), nebo mu v Marvelu jednoduše stále neřekli, o čem film bude. Nakonec, Holland už nejednou něco z chystaných marvelovek vyspoiloval. Jak sám přiznává, tvůrci už mu nedávají scénáře a lžou mu. O pohřbu Tonyho Starka v Avengers: Endgame tvrdili, že jde o svatbu.

Je možné, že Holland ještě scény s ostatními Spider-Many nenatočil. Sám v rozhovoru pro Esquire řekl: „Natáčíme už 8 týdnů a já stále nemám páru, o čem ten film bude“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013)

Domů
Sdílet
Diskuse