Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
17. února 2021 7:03
Čas čtení 0:55
Katarína Danková

Svůj značkový skútr můžeš mít i ty. Nová kolekce doplňků Supreme na jaro/léto 2021 bude dostupná již od 18. února

NEWS
Uložit Uložené

Společnost Supreme představila doplňky, které vycházejí v rámci kolekce jaro/léto 2021. Mezi nimi najdeš i skútr, ledničku, židle, fotoaparát a další vychytávky.

Pokud jsi Supreme maniak, určitě tě tyto netradiční novinky z jejich dílny potěší. Kromě nové oděvní kolekce Supreme na toto jaro a léto, která se inspirovala hudbou a ikonickými zpěváky či muzikanty, přichází značka se spoluprací ve formě (ne) tradičních doplňků. Značky jako Sea-Doo, Jostens, Yashica, AKAI, Vitra zda Smeg jí v tom pomohli.

Streetwearová značka tentokrát nabízí rozsáhlou škálu lifestyleových produktů s potiskem nebo označením loga Supreme. Největším poutačem je bezpochyby černý vodní skútr SPARK TRIXX s bílým názvem značky a tzv. nálepkovým motivem. Na jeho vzhledu se podílela firma Sea-Doo.

Doporučeno
Sběratel prodává kolekci Supreme triček, která sbíral 6 let. Chystá se je vydražit za 2 miliony dolarů Sběratel prodává kolekci Supreme triček, která sbíral 6 let. Chystá se je vydražit za 2 miliony dolarů 25. listopadu 2020 8:13

Další oslnivou položkou je prsten ve spolupráci s firmou Jostens, která vyrábí mimo jiné i pamětní předměty. Pozlacený prsten 23k zlatem se bude vyrábět také ve stříbrné verzi. Pro milovníky fotografie je zajímavý i fotoaparát Yashica MF-1 dostupný ve dvou barvách typických pro Supreme: černá a červená.

Domů
Sdílet
Diskuse