Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. února 2021 9:21
Čas čtení 0:40
Vojtěch Vanda

Mladík si v metru na Černém Mostě krátil cestu přes koleje. Jsem tu poprvé a nevím, jak to tu chodí, hájil se policistům

ZAJÍMAVOSTI ČESKO
Uložit Uložené

Incident se naštěstí obešel bez zranění.

Kuriózní případ, který mohl skončit tragédií, museli zase jednou řešit městští policisté v Praze. Z kolejiště metra ve stanici Černý Most vytahovali mladíka, který si chtěl zkrátit cestu přes koleje. Když se jej zeptali, proč šel zrovna přes koleje, odvětil, že se v metru nachází poprvé a neví, jak to v něm chodí. Policisté nyní postoupili jeho přestupek správnímu orgánu.

Doporučeno
Muž v Praze řídil přes zákaz řízení. Aby policii zmátl, nahlásil jiné jméno, které však mělo zákazy čtyři Muž v Praze řídil přes zákaz řízení. Aby policii zmátl, nahlásil jiné jméno, které však mělo zákazy čtyři 20. ledna 2021 17:08

Korunu případu nasadil i fakt, že dvacetiletý mladík, který se pustil cestou přímo rovně skrz nástupiště, měl zavázanou jednu ruku obvazem. Když tedy kolem něj procházela hlídka městské policie, viděla mladíka, který se snažil nejprve vyšplhat jednou rukou a následně vyskočit na nástupiště. V momentě, kdy pochopil, že je jeho snaha marná, natáhl ruku k hlídce, která ho vytáhla nahoru.

„Své počínání mladík vysvětlil tím, že se v metru nachází poprvé, neví, jak to v něm chodí a potřeboval se dostat na druhé nástupiště. Tak to vzal přes kolejiště,“ komentovala nerozvážné počínaní „nováčka“ mluvčí městské policie Irena Seifertová. Policie případ předala správnímu orgánu, který se nyní bude přestupkem muže zabývat.

Domů
Sdílet
Diskuse