Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2021 v 15:11
Čas čtení 0:30
Adam Smeták

ČSSD chce zavřít průmyslové podniky, které nejsou klíčové pro chod státu

ČSSD chce zavřít průmyslové podniky, které nejsou klíčové pro chod státu
Zdroj: Úřad vlády ČR
NEWS KORONAVIRUS
Uložit Uložené

V sobotu odpoledne to uvedl předseda strany Jan Hamáček (ČSSD)

Ministři ČSSD na příštím zasedání vlády navrhnou zavření průmyslových podniků, které nejsou klíčové pro chod státu. A to nejméně do zavedení povinného testování zaměstnanců a s plnou kompenzací výdělků i nákladů. Na Twitteru to uvedl předseda strany Jan Hamáček (ČSSD).

Od pondělí Česko čeká vlna zatím nejtvrdších nových protipandemických opatření. Občané nebudou smět až na výjimky cestovat mezi okresy a při volnočasových aktivitách, jako je procházka či venčení psa, nebudou smět opustit území své obce. Zároveň bude povinné nosit na zastavěném území obce minimálně chirurgickou roušku a v obchodech či MHD respirátor.

Doporučeno
Formulář pro opuštění okresu: Stáhni si dokumenty, které potřebuješ pro  cestování s výjimkou Formulář pro opuštění okresu: Stáhni si dokumenty, které potřebuješ pro cestování s výjimkou 10. března 2021 v 18:13
Domů
Sdílet
Diskuse