Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2021 16:34
Čas čtení 0:32
Dominik Vetrák

Disney má již více než 100 milionů platících předplatitelů. Dokázali to za méně než rok a půl

Disney má již více než 100 milionů platících předplatitelů. Dokázali to za méně než rok a půl
Zdroj: Disney+ Walt Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY
Uložit Uložené

Disney+ je zlatý důl už od samotného počátku služby. Vděčí za to zejména seriálům WandaVision či Mandalorian.

Disney+ odstartovalo ve vybraných zemích 12. listopadu 2019. Od té doby se služba stala dostupnou na mnoha dalších územích (v Česku a na Slovensku bychom se jí mohli dočkat v průběhu tohoto roku). Za méně než rok a půl v omezeném množství dostupných zemí (59) získalo Disney+ již více než 100 milionů platících předplatitelů.

Doporučeno
Recenze: Raya a drak Recenze: Raya a drak 9. března 2021 10:30

Odhaduje se, že Amazon Prime Video má kolem 160 milionů předplatitelů, zatímco Netflix jich už má oficiálně více než 200 milionů. Karanténa zabila kina, ale velmi pomohla streamovací platformám. Úspěch Disney+ proto nemůže být překvapením. Děti strávily většinu uplynulého roku doma v karanténě, proto je rodinná služba plná animáků vítaným pomocníkem zejména pro rodiny s dětmi.

Přičti si k tomu neuvěřitelně bohatý katalog legendárních a kvalitních Disneyho filmů, dokumentů od stanice National Geographic a marvelovky, pixarovky a Star Wars, a je jasné, proč lidé neváhají a službu si předplácí. 

Domů
Sdílet
Diskuse