Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. března 2021 19:54
Čas čtení 1:11
Ondřej Jarůšek

Seznámení s rodiči partnera: Jak udělat dobrý první dojem a co nikdy nedělat?

Seznámení s rodiči partnera: Jak udělat dobrý první dojem a co nikdy nedělat?
Zdroj: Pxhere/rawpixel
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady 55. epizoda podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Pokud jsi někdy byl ve vážném vztahu, pravděpodobně to znáš. Seznamování se s rodiči svého protějšku je téma, které dokáže být plné nášlapných min a je spousta věcí, na které je třeba si dát pozor. Právě proto je tady ale náš podcast Love is on the air, který ti poradí i v těchto zapeklitých situacích.

Naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach se jako obvykle podělí o vlastní zkušenosti a ty se můžeš těšit na plno užitečných rad, které ti pomohou udělat dobrý první dojem. Jaký dárek je například vhodné přinést? A co si na setkání s rodiči svého partnera nebo partnerky obléci? I na to v dnešním podcastu najdeš odpověď.

Zároveň je však třeba mít jasno v tom, kdy na seznamování s rodiči přišel ten pravý čas. Pokud totiž střídáš partnery nebo partnerky jako na běžícím páse, zřejmě není nejlepší nápad za rodiči vodit každý měsíc pokaždé někoho jiného. Je to totiž nefér jak vůči rodičům, tak i vůči samotným partnerům.

Doporučeno
20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 20 tipů, které z tebe udělají partnera snů 23. února 2021 20:15

Pokud už ale přece jenom má k setkání s rodiči dojít, je nutné mít na paměti, čemu je vhodné se vyvarovat. Jednu věc totiž dělá špatně spousta lidí – chtějí se zalíbit za každou cenu, jsou přehnaně přizpůsobiví nebo téměř podlézaví, což může mít nakonec ve výsledku spíše opačný efekt a na rodiče dobrý dojem neuděláš. Více už se ale dozvíš v samotném podcastu.

A jak už bývá zvykem, ve čtvrtek se můžeš těšit na bonusovou epizodu, ve které dáme prosto vám – našim posluchačům a posluchačkám. Pokud máš tedy vtipnou nebo zajímavou historku na téma seznamování s rodiči, napiš nám do zpráv na Instagramu a třeba i právě tvůj příběh se dostane do čtvrtečního dílu.

Teď už se ale pohodlně usaď a užij si novou epizodu. Přejeme příjemný poslech! 

Domů
Sdílet
Diskuse