Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. března 2021 21:03
Čas čtení 0:21
Lukáš Čelka

Bratislavští policisté zabránili ženě skočit z mostu. Chtěla si sáhnout na život

Bratislavští policisté zabránili ženě skočit z mostu. Chtěla si sáhnout na život
Zdroj: Městská policie Bratislava
NEWS
Uložit Uložené

Ženu převezli do zdravotnického zařízení.

Bratislavským městským policistům se ve středu podařilo zachránit život ženě, která chtěla skočit z mostu.

Doporučeno
Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha Vlastní matku nejprve znásilnil, poté brutálně zardousil a tělo ukryl ve sklepě. Toto je děsivý příběh Vladimíra Herbrycha 31. března 2021 8:05

„Předcházelo tomu telefonické oznámení ze strany kolemjdoucího občana, který našim kolegům ozřejmil aktuální situaci s tím, že neznámá žena se na Starém mostě zřejmě pokouší skoncovat se životem a kolemjdoucí fyzicky a slovně napadá,“ informovala policie na svém Facebooku.

Podle slov policie zasahovali příslušníci zásahové jednotky. „Po příjezdu na místo policisté okamžitě konali a ženě zabránili v jejím pokusu skočit z mostu. Následně přivolali pracovníky RZP, kteří ženu převezli do nejbližšího zdravotnického zařízení,“ stálo v závěru příspěvku.

Domů
Sdílet
Diskuse