Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2021 10:44
Čas čtení 0:48
Ondřej Jarůšek

Psycholog kvůli marihuaně, toxickému vztahu i sebevražedným sklonům. Poslechni si tyto osobní příběhy

Psycholog kvůli marihuaně, toxickému vztahu i sebevražedným sklonům. Poslechni si tyto osobní příběhy
Zdroj: Flickr/Elsa Olofsson/cbdoracle.com
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Máme pro tebe bonusovou epizodu podcastu Love is on the air.

 

Odebírej nás na Spotify

V posledním díle našeho pravidelného podcastu Love is on the air se naše moderátorská dvojice zaměřila na téma návštěv u psychologa. Doktorka Nikita a docent Zach probrali, kvůli čemu chodili nebo chodí na terapii, ale přidali také několik rad ohledně toho, jak si najít toho správného terapeuta nebo kdy je na takovou návštěvu ideální čas. Pokud ti náhodou úterní epizoda unikla, pustit si ji můžeš zde

Teď už ale přichází na řadu naši posluchači a posluchačky, od kterých jsme na dané téma opět obdrželi jejich vlastní příběhy. Právě těm je věnována celá aktuální bonusová epizoda, ve které na tebe čeká téměř hodina autentických historek. 

Doporučeno
Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) Vyhonit ďábla: Mladé lidi nejvíc trápí, že nemají orgasmus (Rozhovor) 10. prosince 2020 19:25

A co všechno se v tomto bonusovém díle dozvíš? Tak třeba například to, že někoho k psychologovi mohou dovést problémy spojené s marihuanou, důvodem může být ale taky třeba toxický vztah. Takovým vztahům jsme mimochodem věnovali samostatnou epizodu a poslechnout si ji můžeš zde.

Od mnoha lidí jsme se navíc dozvěděli, že litují toho, že na terapii nezačali chodit dříve. Někdy je však třeba vystřídal několik terapeutů, než člověk najde toho, který mu bude vyhovovat nejvíce. Teď už si ale užij novou bonusovou epizodu. Přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse