Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. dubna 2021 19:56
Čas čtení 1:03
Ondřej Jarůšek

Proč (ne)chodit k psychologovi? Poradíme ti, jak si dobře vybrat terapeuta a kdy je vhodný čas na návštěvu

Proč (ne)chodit k psychologovi? Poradíme ti, jak si dobře vybrat terapeuta a kdy je vhodný čas na návštěvu
Zdroj: Flickr/Penn State
PODCASTY LOVE IS ON THE AIR
Uložit Uložené

Je tady nový díl podcastu Love is on the air.

Odebírej nás na Spotify

Týden uběhl jako voda a my pro tebe máme další díl našeho pravidelného podcastu Love is on the air. Tentokrát přišlo na přetřes téma, se kterým možná zatím vlastní zkušenost nemáš, ale třeba jednou budeš mít, a tím je návštěva psychologa. Rozhodně se nejedná o něco, za co by se měl člověk stydět, právě naopak ti totiž návštěvy u psychologa mohou pomoci k tomu, abys vedl daleko spokojenější život.

Ostatně i naše moderátorská dvojice doktorka Nikita a docent Zach má v tomto směru vlastní poznatky a ty se v novém díle dozvíš, kvůli čemu v minulosti chodili nebo stále chodí na terapii a co trápilo jejich (jinak) šťastná srdíčka. Tak se pohodlně usaď a užij si novou epizodu.

Doporučeno
Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) Gabi Heclová: Chodila jsem s gayem, na plivání při sexu musí být nálada (Rozhovor) 10. ledna 2021 19:10

A co všechno na tebe v dnešním díle čeká? Povíme si například to, jak poznáš, že je ten správný čas domluvit si u psychologa návštěvu, ale poradíme ti mimo jiné také s tím, jak si toho správného terapeuta vybrat. Psychoterapie je však opředena i několika mýty, dnes si jim proto podíváme na zoubek a řekneme ti, proč by ses jimi neměl nechat ovlivnit.

A jelikož je náš podcast zaměřen také na interakci s diváky, už ve čtvrtek se můžeš těšit na bonusový díl, ve kterém budou hrát prim osobní příběhy našich posluchačů a posluchaček. Máš na dané téma nějaký zajímavý zážitek i ty a chtěl by ses o něj podělit s ostatními? neváhej a napiš nám do zpráv na Instagramu, třeba se nakonec právě i tvůj příběh dostane do bonusové epizody. Teď už ale přejeme příjemný poslech!

Domů
Sdílet
Diskuse