Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. dubna 2021 18:26
Čas čtení 0:51
Adam Novosad

Oblíbená ostrovní destinace v Evropě ti dá kapesné 200 eur, pokud ji navštívíš v rámci letní dovolené

Oblíbená ostrovní destinace v Evropě ti dá kapesné 200 eur, pokud ji navštívíš v rámci letní dovolené
Zdroj: Pixabay
NEWS
Uložit Uložené

Maltská vláda připravila schéma kapesného na oživení cestovního ruchu.

Na letní dovolenou na Maltu se můžeš vybrat s dodatečným kapesním od místní vlády. Malta se chystá v létě výrazně oživit cestovní ruch, a tak ministr pro cestovní ruch Clayton Bartolo představil schéma, díky kterému bude vláda rozdávat turistům peníze, jež mohou vesele utrácet za cokoliv během své dovolené, informují TV Noviny.

Abys ale dostal vládní kapesné, budeš se muset ubytovat v hotelu, takže na peníze navíc můžeš zapomenout, pokud si objednáš soukromý apartmán či byt přes Airbnb. V hotelu musíš strávit minimálně tři noci, přičemž největší sumu dostanou samozřejmě turisté ubytovaní v nejdražších hotelech.

Malta
Zdroj: Pixabay

V pětihvězdičkovém zařízení dostaneš 200 eur na osobu, ve čtyřhvězdičkovém 150 eur a v tříhvězdičkovém 100 eur. Nejde sice o závratné částky, ale může se ti vrátit část nákladů, kterou jednoduše utratíš za dobré jídlo či atrakce na ostrově.

Domů
Sdílet
Diskuse